Blog - Indien tur 6.-20. februar 2019

19-02-2019

Vi nærmer os afslutningen på endnu en velsignet tur til Indien. Tirsdag havde vi et herligt seminar i Open Door Church i Chennai med fokus på Paulus. De tre m’er (på engelsk). “The Motivation, the Mind and the Message of Paul”. Enorm flot respons på undervisningen.

18-02-2019

Senere mandag eftermiddag besøgte vi hjemmet for hiv-smittede og aids-ramte kvinder. Det blev et glædeligt gensyn, hvor vi blev modtaget med smil og åbne arme. Herligt at se, hvorledes disse nødstedte kvinder har oplevet et nyt liv ved troen på Jesus.

18-02-2019

Mandag eftermiddag aflagde vi besøg på syskolen, som drives af Esther og Victor. Her lærer kvinderne ikke bare at sy, men hører også evangeliet, som har bragt frelse til mange af eleverne.

18-02-2019

Herlig pastor-samling mandag formiddag i Tambaram med fokus på Josef. “From vision to mission”. Eller “hvordan Gud former en leder”. Flot respons på budskabet, al ære til Gud.

17-02-2019

Søndag formiddag et inspireret møde i ICC Church i Tambaram med et skønt samvær med gamle og nye venner. Både i hoved-menigheden og i udpost-menigheden var hjerterne og sindene åbne for budskabet, så mange vidnede om, at Gud havde talt til dem. Søndag aften var vi for første gang i KSM Church i Chennai, hvor vi talte om , at vi alle kan være “den discipel, som Jesus elsker” (henvisning til apostlen Johannes).