Venligst undlad at dele disse informationer på Facebook af sikkerhedsmæssige grunde


15. februar 2023

Så er vi vel ankommet  til Guntur, godt modtaget af James og familie. Det var en anstrengende flyrejse i 3 etaper med både aflysning, ombooking, forsinkelser og lange ventetider. Så var det godt med en god hvile, inden vi skal i gang med møder mm.


16. februar 2023 

I aften skal vi have møde i en af Cross Ministries menigheder i Guntur-distriktet. Vi beder om en velsignet start på serien i Andra Pradesh.

Mødet blev afholdt udenfor menighedens lokale i en smal gade i et af Guntur's fattige distrikter. Vi forkyndte om Jesu blod, som taler om tilgivelse og frihed. 5 personer tog imod tilbuddet om at tage imod den frelse, som troen på Jesu blod har skænket os.


17. februar 2023

Vi havde først møde i landsbyen Berinenipalle, ca 140 km vest for Guntur. Denne menighed er med i Cross Ministries, og pastor Krubarao har fra begyndelsen af vort arbejde i Andra Pradesh fået en indgående undervisning i Ordet om Korset. Menigheden er vokset, og vi har hjulpet dem med at færdiggøre kirkebygningen og senest sponseret en toiletbygning.

Ca. 150 var forsamlet på en hverdagsformiddag, og også her var der 5, som sagde "ja" til Jesus, efter at have hørt om Guds-Lammets blod, som er det eneste, der kan åbne himmelporten for os. Derudover var der mange, som havde fysiske behov. De blev også bedt for.

Efter mødet kørte vi yderligere ca. 50 km til en spedalskheds-koloni, som er bygget af en kristen organisation. Her uddelte vi ris og andre fornødenheder, hvor efter vi gav en lille hilsen og bad for dem.

Der gik mere end 13 timer, fra vi kørte fra Guntur, til vi sent på aftenen indisk tid var tilbage i byen.


18. februar 2023

Lørdag aften havde vi et udendørs møde i landsbyen Konnapurda ca.15 km udenfor Guntur.

Folk kom gående til mødet, eftersom de fik fri fra markarbejdet, så vi startede med at forkynde lidt før klokken 21.

Også her var der nogen, som tog imod tilbuddet om frelse, og mange ville have forbøn for mangfoldige behov. Vi fik også lov til at bede med en muslimsk familie.


Det går an at have møde i fri luft, når vi er ude i små landsbyer, men inde i byen er der en sikkerhedsrisiko. Tak for fortsat forbøn.


19. februar 2023

Søndag formiddag var der møde i Cross Ministries i Guntur, hvor James Bandela er pastor. Et efter deres forhold meget velbesøgt møde, hvor mange blev berørt af budskabet "Tag korset op og følg Jesus". Derefter var der mange, som ville havde forbøn for fysiske og åndelige behov. Så mødet varede mere end 2 og en halv time.


20. februar 2023

Mandag aften kørte vi 90 km i mørke på dårlige veje for at nå frem til landsbyen Amupalla, et område hvor der er megen svineavl, noget ganske usædvanligt i Indien. Der var kun nogle få personer stykker ankommet, da mødet skulle begynde, men efterhånden samlede der sig en skare, som hørte budskabet "Til hvem skal vi gå, du har det evige livs ord". Som et resultat var der adskillige, som besluttede sig for at følge Jesus


21. februar 2023

Tirsdag var det tid til pastorseminar i Cross Ministries med to sessioner før middagsservering og én session bagefter. Budskabet om praktisk håndtering af vore fejltrin og behovet for en daglig forvandling på grundlag af Guds nåde blev modtaget med stor begejstring, og adskillige vidnede efterfølgende om, hvilke stærke indtryk det havde gjort i deres liv og tjeneste. Der var deltagere, som kom op til 700 km hjemmefra for at være med. Seminaret fortsætter d. 22. februar.

Tirsdag aften er der friluftsmøde på en åben plads nær ved James Bandela's hjem og menighedsbygning.

Så nu er vi næsten ved vejs ende i serien i Andra Pradesh. Herlige samlinger med syndere ved korset og flot modtagelse af korsets og nådens budskab. Specielt i går aftes havde vi et stærkt udendørs møde med mange mennesker og gode resultater, nær ved det sted, hvor James bor. Politiet kom forbi for at tjekke, men Gud ske lov var de forsvundet, før vi dukkede op.


22. februar 2023

De to sidste sessioner i dag i vore to-dages seminar blev overværet af endnu flere end i går, og efter responsen og vidnesbyrdene at dømme var mange dybt berørt af de praktiske budskaber om, hvorledes vi bør leve og tjene som frelste mennesker. Mange ser frem til, at vi på et senere tidspunkt kan holde nye seminarer, både via internettet og ved personligt fremmøde.

En stor tak til James Bandela og hans medarbejdere for at lave et flot arrangement og sørge for en fin forplejning for os og deltagerne.
På billedet til højre beder deltagerne på seminaret for de  skandinaviske lande og for familierne til os, som besøger Indien


23. februar 2023

Så er vi ankommet til Tambaram syd for Chennai, hvor vi de næste dage skal være sammen med Esther og Victor for at se, hvordan det går i nogle dele af deres store arbejde. Desuden skal vi være med på møder i International Christian Church, hvor Nelson Varghese er pastor. 


24. februar 2023

Fredag aften besøgte vi syskolen, som drives af Mamre Trust ved Esther og Victor Devadoss.

Der var uddeling af diplomer til de kvinder, som havde fuldført et 3 måneders kursus.

Vi så nogle af de forskellige klædedragter, disse kvinder havde syet. Men det allerstærkeste indtryk var da kvinderne stod op og fortalte, hvad Gud havde gjort i deres liv. Flotte vidnesbyrd om, hvordan de var blevet frelst og havde oplevet en tryghed i deres tilværelse.

25. februar 2023

Lørdag var der møde for hiv-smittede og aids-ramte personer med uddeling af madvarer og andre fornødenheder.Flere af disse nødlidende mennesker gav os et indblik i deres tilværelse, men også stærke vidnesbyrd om, hvorlede de havde fået et evigt håb gennem troen på Jesus. Taknemligheden strømmede ud fra dem over den livsnødvendige hjælp, de får hver måned

26. februar 2023

Søndag formiddag havde vi glæden af at medvirke på mødet i International Christian Church i Tambaram og søndag aften i kirkens udpost-menighed. Det er altid  en stor velsignelse at være sammen med disse venner, vi har kendt igennem mange år.

  27. februar 202328. februar 2023

Om formiddagen var der pastorseminar i Chennai i Open Door Church, hvor Stephen Devakumar er leder. Vi besøgte ham og menigheden, første gang vi kom til Indien i 1998. Om aftenen deltog vi på møde i "Jesus With Us", en ganske stor menighed, som har har været udsat for megen forfølgelse fra myndigheder og antikristelige kræfter. De har en ukuelig pastor, som fortsætter trods modgangen.

Nu går turen tilbage til Danmark via Delhi og London
1. marts 2023

Vel ankommet til New Delhi er vi nu installeret på hotel ind for den sidste nat i Indien i denne omgang.


2. marts 2023

Rejsen fra Delhi via London til København gik fint. så nu er det godt at have dansk grund inder fødderne igen.

Tak til alle, som fulgte med, og tak til alle, som bad for os.